Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Adnan Özcan hayatını kaybetti! Adnan Özcan kimdir?

TAKİP ET

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Erol Dok'un ardından Ülkü Ocakları eski yöneticilerinden Adnan Özcan da hayatını kaybetti. Özcan'ın kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in yakın koruma ekibinden olan Adnan Özcan hayatını kaybetti. Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı İrfan Özcan'ın kardeşi olan Adnan Özcan'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Özcan'ın vefat haberini Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP milletvekili Atila Kaya, sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda "Dostum ve ülküdaşım Adnan Özcan’ı kaybetmenin acısı ve hüznü içindeyim. Tanrı’dan merhuma rahmet, başta aziz dostum İrfan Özcan olmak üzere, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Camiamızın başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

Özcan, yarın saat 10’da Ahmet Akseki camiinde kılınacak cenaze namazından sonra memleketi Samsun'un Kavak ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

1980 darbesi öncesi ve sonrasında Ülkü Ocakları yöneticiliği yapan, milliyetçi camianın tanınan simalarından Adnan Özcan, Karabağ savaşındaki etkinliği nedeniyle KGB tarafından sıkı takibe alınmıştı.

Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Erol Dok hayatını kaybetti! Erol Dok kimdir?

adnan özcan ülkü ocakları ülkücü atila kaya mhp irfan özcan