Ülke bu olayı konuşuyor: Çocuklarını arabadan zorla indirdi, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi!

TAKİP ET

Arjantin'de akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kadın, çocuklarını zorla arabadan indirerek erkek arkadaşıyla ilişkiye girdi. Halka açık bir parkta yaşanan bu olayın ardından anne ve sevgilisi tutuklandı. 5 ve 2 yaşında olan çocuklar ise devlet korumasına alındı.

Arjantin'de şok bir olay meydana geldi. Bir kadın, halka açık bir parkta yeni tanıştığı erkek arkadaşı ile cinsel ilişkiye girmek için çocuklarını zorla arabadan indirdi. Çocukların ağlayarak arabaya girmeye çalıştığını gören bir vatandaş o anları kameraya alıp sosyal medya hesabından paylaştı.

Videoda, 5 yaşında olan kız çocuğu gözyaşları içinde annesi ve erkek arkadaşını izlerken, 2 yaşında olan erkek çocuğu ise ağlayarak arabanın kapısını açıp içeri girmeye çalışıyor.

ARACA BİNMESİNLER DİYE KAPILARI KİLİTLEDİ
Halka açık Pereyra Iraola parkında meydana gelen olayın görgü tanıkları, çocukların ağlayarak arabaya binmek istediğini; fakat annenin çocukları umursamadığını söyledi. İddialara göre, çocukların arabaya binmeye çalıştığını gören anne kapıları kilitledi.

TUTUKLANDILAR
Çevredekiler önce çocukların annesine arabada bir şey olduğunu sandılar; fakat arabaya yaklaşınca annenin erkek arkadaşı ile ilişkiye girdiğini görünce polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri anne ve sevgilisini gözaltına aldı. Anne ve sevgilisi tutuklanırken, çocuklar devlet korumasında psikolojik tedavi altına alındı.

arjantin araba çocuk cinsel ilişki sosyal medya ilişki sevgili