Üç Kuruş dizisinin konusu ne? Üç kuruş dizisi oyuncuları kimler

TAKİP ET

Çukur dizisinin final bölümünde adından ilk kez bahsedilen Üç Kuruş dizisinin ne zaman yayınlanacağı, oyuncu kadrosu ve konusu izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünde olacağı diziyle ilgili soruların yanıtı bu haberde...

Show TV'de ekranlara gelecek, Murat Uyurkulak ve Damla Serim tarafından kaleme alınan Üç Kuruş dizisinin yönetmen koltuğunda da İçerde ve Çukur dizilerinin yönetmeni Sinan Öztürk yer alıyor. Üç Kuruş dizisi ilk tanıtım videosunda, "İçindeki ırkçıyla yüzleşmeye hazır mısın?" sözleriyle gündeme gelmiş, geçtiğimiz gün yayıladığı ilk gösterim videosuyla da bekleyenlerini heyecana sokmuştu. 

Çukur dizisinin final yapmasıyla, izleyiciler tarafından heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisinin Ekim ayında yayına başlaması ve Pazartesi günleri izleyiciyle buluşması planlanıyor ancak dizinin yayın takvimiyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

ARAS BULUT İYNEMLİ DİZİDE YER ALIYOR MU?
Çukur dizisinin sevilen karakteri, Yamaç Koçovalı'yı canlandıran Aras Bulut İynemli'nin dizide yer alıp almayacağı da izliyeciler tarafından merak ediliyordu. Dizisinin ilk fragmanında yer almayan Aras Bulut İynemli'nin, Üç Kuruş dizisi kadrosunda yer almayacağı tahmin ediliyor. 

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. 

Dizinin oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor; 
Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit
 

üç kuruş uraz kaygıroğlu aras bulut iynemli çukur