Twitter'dan Leman Sam hamlesi: Paylaşımını kaldırdı

TAKİP ET

Şarkıcı Leman Sam'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Soysuz Araplar" ifadesi kullanmasının ardından Twitter'dan hamle geldi.

Şarkıcı Leman Sam, İstanbul Başakşehir’de bilinçli olarak arabasını köpeklerin üzerine süren ve bir köpeğin feci şekilde ölmesine neden olan Katar uyruklu şahsa tepki göstermişti. Sam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Soysuz Araplar" ifadesine yer vermişti.

Sam'ın paylaşımının ardından Twitter'dan hamle geldi. Platform, Sam'ın paylaşımını "Topluluk kurallarını ihlal ettiği" gerekçesiyle kaldırdı.

SAM'DAN YENİ AÇIKLAMA
Leman Sam, yaşananların ardından yeni bir açıklama yaptı. Sam, şöyle dedi:
"Tweet’i izlediğim bu video üzerine attım. Çocuklara hayvanlara yeşil alanlara yapılan her türlü hainlikler karşısında, hangi ülke veya ırk olursa olsun tepkim aynıdır. Bu kez katarlı idi. Bir dini ve ırkı hedef almam. İlk kez böyle bir mesaj atmadım. Genelleme yapmam yanlış olabilir."

LEMAN SAM NE DEMİŞTİ?
Leman Sam, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Yıllar önce bu soysuz Araplar'a tepkili olduğum için uzun süreli linçe maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi" 

Leman Sam'ın sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı: Soysuz Araplar...

leman sam sosyal medya katar twitter paylaşım şarkıcı soysuz araplar