Tüyler Ürperten Cinayet

TAKİP ET

Rize'nin Fındıklı İlçesindeki Sabancı Öğretmenevinde Resepsiyon görevlisi Gamze Pala, arkadaşlık teklifini reddettiği Savaş Dalançıkar tarafından önce vuruldu ardından da boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Fındıklı Sabancı Öğretmenevi'nde meydana geldi. Savaş Dalançıkar, iddiaya göre, arkadaşlık teklifini reddeden, Fındıklı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve öğretmenevi çalışanı Gamze Pala ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle belinden tabancasını çıkaran Dalançıkar bir el ateş etti ve Gamze Pala'yı sırtından yaraladı.Gamze Pala'nı yere düşmesiyle birlikte üzerine gidip boğazını kesti.

Kanlar içerisinde yerde kalan Gamze Pala oracıkta yaşamını yitirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri de Gamze Pala'nın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Polis ekipleri ise suç aletleri ile bekleyen Savaş Dalançıkar’ı gözaltına aldı. Kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Rize Adlı Tip Kurumu'na götürüldü.

gamze pala gamze pala ak parti gamze pala kimdir gamze pala instagram gamze pala facebook cİnayet savaŞ dalanÇikar