Tuvana Türkay yeni aşka yelken açtı, 14 yaş büyük sevgilisiyle el ele görüntülendi

TAKİP ET

Oyuncu Tuvana Türkay yeni aşka yelken açtı. Türkay, kendisinden 14 yaş büyük olan iş insanı İzzet Antebi'yle el ele görüntülendi.

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Tuvana Türkay ile kendisinden 14 yaş büyük iş insanı İzzet Antebi'nin aşkı belgelendi. Çift, önceki akşam Bodrum Gündoğan'da el ele görüntülendi.

Bodrum'da tatil yapan Türkay ile İzzet Antebi, önceki gün Gündoğan'daki bir mekana Metin Şen ile görüşmeye geldi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Toplantıya sevgilisi ile birlikte el ele katılan Antebi, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi. Çift, böylelikle haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrulamış oldu.

Bir hayli keyifli oldukları görülen ikili, muhabilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

"ELİMİ TUTAN ALIR" DEMİŞTİ

Türkay, geçtiğimiz aylarda ilişkilerle ilgili olarak “Hiç istemez gibi görünürüm. Duygusal olduğumu karşı taraf anlar. Elimi tutan alır” demişti.

"LONDRA'YA TAŞINMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda basına yansıyan Londra'ya taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirmişti.

Türkay, "Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil." diye konuşmuştu.

"SEVGİ İLE BİR İNSANA YAPTIRAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK"

Tuana Türkay, aşkın kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusuna ise, "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz." yanıtını vermişti.

Tuvana Türkay sevgili aşk yeni aşk