Türkiye onları konuşmuştu: Yufkacı Muammer'e kaçan iki elti olayında yeni gelişme

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl eşlerini ve çocuklarını bırakıp Yufkacı Muammer'e kaçan iki elti çok konuşulmuştu. Evine geri dönmeyen eltilerden biri Muammer Ay ile nikah kıymıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişmeler yaşandı. Ay ile eltinin boşandıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında geçtiğimiz yıl akıllara durgunluk veren bir olay yaşanmıştı. Hamide Duman ve eltisi, ailelerini bırakıp Muammer Ay isimli yufkacıya kaçmıştı.

Hamide Duman, canlı yayına bağlanarak "Eşim beni işe sokarak Muammer'le aşk yaşamama sebep oldu" demişti. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Hamide Duman, canlı yayında kocasına ve çocuklarına geri dönmeyeceğini yufkacı Muammer Ay'a aşık olduğunu anlattı. Türkiye'nin tepki gösterdiği çift, bu olaydan kısa bir süre sonra evlilik kararı alıp nikah kıydı.

BOŞANDILAR!
Evlendikten sonra sosyal medya hesabındaki ilişki durumunu 'Evli' olarak güncelleyen Muammer Ay, yakın bir tarihte ilişki durumunu 'Boşanmış' olarak değiştirdi.

Muammer Ay elti Hamide ile olan fotoğraflarını da sildi.


 

türkiye yufkacı muammer hamide duman yufkacı atv canlı yayın