Türkiye Hollanda maçı muhtemel 11'ler! Hollanda Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli takımın maçı hangi kanalda

TAKİP ET

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda bugün Hollanda ile karşılaşacak. Karadağ karşısında puan kaybeden Milliler, Cebelitarık'ı 3-0'lık skorla yenmiş ve şimdi de Dünya Kupası elemelerinde liglere verilen arada son maçını Hollanda ile yapacak. Türkiye- Hollanda müsabakası grubun en kritik maçı durumundayken karşılaşmayı heyecanla bekleyen futbolseverler, 'Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda, Türkiye-Hollanda maçı saat kaçta ve nerede?' sorularına yanıt aramaya başladı. 

Dünya Kupası Elemeleri G grubu 6. maçında Hollanda’nın karşısına çıkacak olan Türkiye, gruba 2’de 2 yaparak başlamasına rağmen Letonya ve Karadağ ile berabere kalarak puan kaybetmişti. Grubun en kritik maçına çıkacak A Milli Takım’ın bugün oynayacağı Hollanda maçı hakkında detaylar merak ediliyor. 

TÜRKİYE-HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?
Futbolseverlerin merakla beklediği, bu akşam oynanacak olan Hollanda - Türkiye maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak.  Kritik karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Orsato düdük çalacak. 

TÜRKİYE-HOLLANDA MAÇI SAAT KAÇTA VE NEREDE?
A Milli Takım, 1 puan gerisinde olan Hollanda engelini aşarsa büyük bir avantaj sağlayacak ve derin bir nefes alacak. Kritik karşılaşma Türkiye saati ile 21.45'te başlarken A Milli Takım, Hollanda deplasmanına Johan Cruijff Arena’da sahaya çıkacak. 

MUHTEMEL İLK 11 NASIL OLACAK?
Grubun en kritik müsabakalarından olan Hollanda – Türkiye karşılaşmasında muhtemelen 11’in şöyle olması bekleniyor;

Hollanda: Bijlow, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, De Jong, Klaassen, Wijnaldum, Bergwijn, Berghuis, Memphis

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Mert, Okay, Cengiz, Yusuf, Hakan, Kenan, Burak

Öte yandan tarihinde 598. kez sahaya çıkacak olan Milliler, 98 yıllık tarihinde 321'i resmi, 276'sı özel 597 maç oynayıp biri hükmen olmak üzere 227 galibiyet, 143 beraberlik ve 227 yenilgi aldı. Milli takım, 254'ü deplasmanda, 260'ı evinde, 83'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda toplam 795 gol atarken kalesinde de 853 gol gördü.

türkiye hollanda türkiye milli maç futbol spor