Türk yayıncı'nın Türkiye'nin sınırlarına yönelik açıklamaları gündem oldu: "Adamlar bizim sınırlardan atla geçiyor"

TAKİP ET

Dünyayı gezen Türk yayıncı: "Adamlar bizim sınırlardan atla geçiyor, atla. Hindistan, Nepal, Malezya, Endonezya'da bile meşhuruz. Nepal'deki adam bile bizim sınırları biliyor arkadaş..."

Türkiye, göç hareketlerini, sığınmacı sorununu ve kaçak girişleri tartışmaya devam ederken Türk YouTube yayıncısının yurt dışından sınırlara yönelik açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Dünyayı gezen Türk YouTuber, yurtdışında gezdiği bölgedeki yerel halkın Türkiye'nin sınırlarına yönelik yorumlarını aktardı. 

Daha önceki yayınlarında, "Millet atlarla bizim ülkenin sınırlarını geçiyor" dediğimde çok kızan olmuştu. Bir milletin ülkesi bu kadar mı haber olur? Bu konuda dünyada meşhuruz.

Genç YouTuber sözlerine daha sonra şöyle devam etti: "Adamlar bizim sınırlardan atla geçiyor, atla. Hindistan, Nepal, Malezya, Endonezya'da bile meşhuruz. Nepal'deki adam bile bizim sınırları biliyor arkadaş...""Adamlar bizim sınırlardan atla geçiyor, atla.  Hindistan, Nepal, Malezya, Endonezya'da bile meşhuruz. Nepal'deki adam bile bizim sınırları biliyor arkadaş..." ifadelerini kullandı.

yayıncı türkiye sınır haber gündem