Türk kadınları için "tecavüz edeceğim" diyen Suriyeliler sınır dışı edilecek

TAKİP ET

Sosyal medyadaki bir görüntülü sohbet sitesinde Türk kadınları için küfürler eden ve "Türk kızlarına sizin kızlarınıza tecavüz edeceğim" diyen Suriyeli 2 kişi gözaltına alınmıştı. Suriyeliler hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Sosyal medyada görüntülü sohbet sitesinde bir Türk erkeği ile konuşması sırasında Türk kadınlarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan 2 Suriyeli hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Görüntülerde konuştukları Türk erkeğe "Sizin kızlarınızı da si...im, burda o...spu çok, tecavüz de ederim" ifadeleriyle ağır küfürler savuran Suriyeli 2 kişi, gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin soruşturması sonucu Suriyeli M.E.A. İzmir'de, K.S.A. ise Aydın'ın Didim ilçesinde polis tarafından gözaltına aldı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 Suriyeli, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Kamu düzenini bozup, infial yaratmak suçlarından Türkiye'ye giriş yasağı da getirilen 2 Suriyeli'nin yarın sınır dışı edilecekleri bildirildi.

suriyeli kadın türk kadınları suriyeliler gözaltı hakater küfür