Turizm Bakanı Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un aldığı meyve suyundan çıkan cisim mide bulandırdı!

TAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Ersoy, aldığı meyve suyunun içinden çıkan cismin fotoğrafını paylaştı. Mide bulandıran görüntü dikkat çekti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, aldığı meyve suyunun içinden çıkan yabancı maddenin görüntüsünü sosyal medya hesabından “İçinden çıkan bu iğrenç şeyi çözemedik daha” ifadesi ile paylaştı

Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta oğluna bir bardak meyve suyu verdikten sonra oğlunun “İğrenç bu, anne” tepkisini anlamak için meyve suyu kutusunu kestiğini belirten Ersoy, “Hemen içini boşalttım. Kestim kutuyu bakın insanların sağlığı ile nasıl oynanıyor. İçinden iğrenç bir şey çıktı. Ne olduğunu çözemedik. Kullanım tarihi geçmemiş üstelik. Gözlerime inanamıyorum” dedi. 

Ersoy açıklamasından sonra ilgili firmanın kendileri ile iletişime geçip içinden yabancı madde çıkan meyve suyunu inceleme yapmak üzere aldıklarını belirtti. 

“BUGÜNE KADAR YÜZLERCE DEFA BU OLAY YAŞANMIŞ”
Öte yandan Ersoy, yaptığı paylaştığımın ardından kendisine gösterilen tepkilere “Önlem alınsın diye bir anne olarak yazarım, siz buna karışamazsınız. Yok bir bakan eşine yakışır mıymış da niye yazmışım da... İyi ki yazmışım ve paylaşmışım, ki bugüne kadar yüzlerce defa bu olay yaşanmış. Onu öğrenmiş oldum bana gelen DM mesajlarından. Bu arada markanın sahibinin kendi ürünüyle ilgilendiğini, evimden ürünün alındığını ve analize gönderildiğini de yazdım. 'Sonucu bekliyorum' dedim. Ve bana verilen cevap şu; 'Saklama koşullarından kaynaklanıyor.' Ben de onlara yazdığım cevabı aynen yayınlıyorum şimdi.” İfadesi ile karşılık verdi. 

Ersoy’un ilgili firmaya verdiği cevap ise şu şekilde; “Ozan Bey, dünden beri bana gelen binlerce mesaj ve binlerce DM'den anladığım kadarıyla bu durum ile birçok insan daha önce karşılaşmış ve işin tuhaf tarafı aynen bu yukarıda yazdığınız cevabı almışlar. Madem herkese sürekli bu cevabı standart veriyorsunuz, sizin Ar-Ge bölümünüz bu işi çözmek ve bu olayın bir daha asla yaşanmamasını sağlamak için neden çözüm üretmiyorlar? Ben bu cevabınızdan hiç tatmin olmadım”

nuri ersoy turizm bakanı mehmet nuri ersoy pervin ersoy meyve suyu