Turizm Bakanı Nuri Ersoy: "Türk olarak gezmek istiyorsanız kışın gezin"

TAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türk turist olarak gezmek istiyorsanız, benim size tavsiyem bütçe açısından tatile kışın gidebilirsiniz. Kışın fiyatların en uygun olduğu dönem" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Konya AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları" etkinliğinde konuştu.

Ersoy'un Türk vatandaşlarına yönelik sözleri tepki çekti. Ersoy, "Türk turist olarak gezmek istiyorsanız kışın gezin" dedi.

Nuri Ersoy, "Turizmle ilgili şimdi zaten kışın fiyatların en uygun olduğu dönem. Bütçe-kriter açısından baktığınız zaman kışın gezmenizi tavsiye ederim. En düşük bütçelerin, hemen hemen maliyetine satışların olduğu bir dönemde gezme fırsatı yakalamış olursunuz" ifadelerini kullandı.

"BEN AŞILANDIM" MASKELERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Turizm Bakanlığı'nın Türkiye tanıtım hesabında turizm çalışanlarının "Aşılıyım" baskılı maske takacağına dair görüntüler içeren tanıtım tepki çekmişti.

‘Go Türkiye’ hesabından paylaşılan videoda turizm sektöründe çalışanların yüzlerinde "Keyfini çıkarın, aşılandım" yazılı maskeler olduğu görülmüştü.

Tepkilerin ardından video silinmişti.

Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi tanıtım videosundaki Türkler Biz aşılandık maskesi takıyor!

Nuri Ersoy Turizm Bakanı Türk turist kışın gezin