Turgay Güler'den canlı yayında skandal sözler

TAKİP ET

CNN Türk canlı yayınında elektrik ve doğalgaz faturaları tartışıldığı sırada Turgay Güler'den skandal sözler geldi. Güler, "Topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendisi üretecek" dedi.

Yeni yılla birlikte elektrik ve doğalgaza gelen zamlar sonrası faturalar cep yakıyor. Vatandaşın büyük tepki göstermesine neden olan faturalar nedeniyle restoran, kafe ve işletmeler batma noktasına geldi. 

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu programın son bölümünde ise skandal bir olay yaşandı. Programda elektrik ve doğalgaz faturaları tartışıldı.

Zamlara ilişkin yorum yapan Bedri Baykam, "Elektrik devletin kontrolünde daha insaflı dağıtılamaz mı, bu özelleştirmeler geri alınamaz mı?" dedi. Baykam'ın sözleri üzerine iktidarın yayın organlarından Takvim Gazetesi'nin Ankara tamsilcisi Zafer Şahin, "Allah aşkına nükleer yapmayalım, HES'leri yapmayalım, peki bu elektriği nasıl ucuzlatacağız?" diye karşılık verdi.

Turgay Güler isimli yorumcu ise "Benim çözümüm var; topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendi üretecek" dedi.

turgay güler cnn türk kuru fasülye elektrik ve doğalgaz elektrik doğalgaz