Turbo Turabi'den Acun Ilıcalı açıklaması: "Survivor şampiyonunu kafasına göre seçiyor olsaydı..."

TAKİP ET

Survivor yarışmasıyla tanınan ve 'Turbo Turabi' lakabıyla bilinen Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı hakkında paylaşımlar yaptı.Turabi, "Acun abi kafasına göre şampiyonu seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim" dedi.

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından tartışmalar sürüyor. "Acun Ilıcalı bilerek Nisa'yı şampiyon yaptı" iddiası tartışılırken, Survivor ile ünlenen Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı hakkında konuşan Turabi Çamkıran "Acun abi kafasına göre şampiyonu seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim. Elinde olsa ilk hafta kovardı beni" dedi.

Turabi açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

"Acun abi bir kişiden nefret etse de, bir kişiyi sevse de hak yemez. En güzel örnek 2015 senesi. Benim davranışlarımdan pek haz etmezdi. Sürekli tartışırdık ve ceza yağmuruna tutardı beni. Hilmicem’i çok sevdiğini ve Merve’nin şampiyon olmasını istediğini hissederdim. Söylemezdi…

Ama ben bilirdim ki gönlü bu ikisinden birisi şampiyon olsun isterdi. Eğer kafasına göre iş yapıyor olsaydı Merve ve Hilmicem finali olurdu. İlla kadın şampiyon olsun isteseydi o sene Merve şampiyon olurdu. O yüzden adamın günahına girmeyin! O kadar insanın hayalini…"

Turabi Acun Ilıcalı Survivor