Tuncay Kantarcı olarak hafızalara kazınan Osman Wöber toprağa verildi, rol arkadaşları yalnız bıraktı!

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Tuncay Kantarcı karakteriyle hafızalara kazınan ve kalp krizi nedeniyle 62 yaşında yaşamını yitiren oyuncu Osman Wöber, son yolculuğuna uğurlandı. Kurtlar Vadisi'ndeki rol arkadaşları, Wöber'i cenazesinde yalnız bıraktı.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Osman Wöber 62 yaşında, evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Wöber, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedildi.

Eşi Müge Wöber ile kızı Irmak Wöber'in taziyeleri kabul ettiği törene, Hatice Aslan, Yurdaer Okur ve Erkan Taşdöğen ve Kurtlar Vadisi'nde birlikte rol aldığı Abidin Yerebakan'ün yanı sıra pek çok ünlü isim katıldı.

Kurtlar Vadisi dizisindeki rol arkadaşları, Wöber'i cenaze töreninde yalnız bıraktı. Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ve Süleyman Çakır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca cenazeye katılmadı.

'TUNCAY KANTARCI' ROLÜYLE HAFIZALARA KAZINDI
Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı "Tuncay Kantarcı" rolüyle hafızalarda yer edinen Osman Wöber, 27 Şubat 1960'ta Ankara'da dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim gören oyuncu, Devlet Tiyatroları'nda oyunculuğa başladı. Öğrencilik döneminde Şan Tiyatrosu, Kenter Tiyatrosu ve Yeditepe Oyuncuları'nın sahneye koyduğu eserlerde çeşitli roller aldı.

Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok dizide de rol alan Osman Wöber, "Öteki Taraf", "Organize İşler", "Cumhuriyet" ve "Sekizinci Saat" adlı filmlerde de oynadı.

tuncay kantarcı osman wöber oktay kaynarca necati şaşmaz cenaze