TÜGVA temsilcisinin lüks hayatı sosyal medyanın gündeminde

TAKİP ET

Kamuda kadrolaşma ve torpil listeleri ile tartışma konusu olan TÜGVA'nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp'in lüks yaşamı sosyal medyada gündem oldu. Çetinalp'in değeri milyonları bulan araçlar, özel 'AKP' plakası, pahalı şampanya ve lüks villa paylaşımları dikkat çekti.

Kamuda kadrolaşma iddiaları ile gündeme gelen TÜGVA tartışılmaya devam ediyor. TÜGVA’nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp'in sosyal medya hesabından paylaştığı lüks yaşamı gündem oldu.

Sözcü'den Batuhan Serim'in haberine göre, paylaşımlarda; son model milyon liralık otomobiller ve lüks villa, pahalı mekanlar, özel ‘AKP' plakası, yurtdışı gezileri, Bilal Erdoğan, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile fotoğraflar, aracındaki pahalı şampanya şişesi, Ankara’da ‘AKP' plakalı aracıyla verdiği poz dikkat çekiyor.

“BİR DOSTUMUN…”
Çetinalp, aracında şampanya şişesi bulunmasına ilişkinse, “Beni yedi cihan bilir, içki içemem ama karşı değilim. Herkesin kendi tercihi, bir dostumun ricasıyla düğünü için alınmış, kırılmasın diye duruyor orada uslu uslu” paylaşımını yapmış.

TÜGVA, komando yeminini kendisine uyarladı

tügva izmir bilal erdoğan torpil kadro