Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı: 70 suç kaydı olan şahıs, 2'si polis 6 kişiyi bıçakladı

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'deki Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı. 70'ten fazla suç kaydı olan şahıs, 2'si polis 4 kişiyi bıçakladı. Ayrıca bıçakla önünü kesip bindiği aracı da gasp ederek kaçmak istedi. Polis tarafından lastiğine ateş edilerek durdurulan bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Kağıthane’deki Hasbahçe Mesire Alanı’ndaki Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı.

Bir saldırgan eline geçirdiği bıçakla adeta dehşet saçtı. 4 kişiyi yaralayan ve olaya müdahale eden iki polis memurunu da göğsünden ve elinden yaralayan saldırgan, önünü kestiği aracı da gasp ederek kaçmak istedi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, aracın lastiğine ateş ederek kaçmak isteyen saldırganı durdurdu. Aracın içerisindeki bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalandı.

Olay yerinde yaralanan 4 vatandaşı ve 2 polis memuru, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis memuru T.K.’nın ise göğsüne 15 adet dikiş atıldığı, elinden hafif şekilde yaralanan diğer polis memuru S.Ö.’nün ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan diğer 4 yaralının ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. 

70'TEN FAZLA SUÇ KAYDI ÇIKTI

Gözaltına alınan 29 yaşındaki bıçaklı saldırgan Hakan D.’nin ise çeşitli suçlardan 70’den fazla kaydının olduğu ortaya çıktı.

Hakan D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Tuğçe Kandemir suç kaydı konser