Tuğba Ekinci'den skandal taciz yorumu: "Kadınlarımız zevkini alınca suçluyor"

TAKİP ET

Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk olan Tuğba Ekinci'den skandal taciz yorumu geldi. Hiç tacize uğramadığını söyleyen Ekinci, "O seviyeye getiren bayanlar. Kadınlarımız zevkini alınca suçluyor" dedi.

Youtube'da yayınlanan Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programının bu haftaki konuğu 'O Şimdi Asker' şarkısıyla ünlenen Tuğba Ekinci oldu.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuğba Ekinci, "Bu zamana kadar deliyle, manyakla uğraşmadım. Hani derler ya tacize uğradım diye başıma hiç böyle bir şey gelmedi" demesi üzerine Armağan Çağlayan, "Şanslısınız" dedi.

"KADIN ZEVKİNİ ALDIKTAN SONRA SUÇLUYOR"
Çağlayan'ın yorumu üzerine bunun bir şans olmadığını vurgulayan Ekinci, "Ben onu her zaman şöyle düşünüyorum; O seviyeye getiren bayanlar" dedi. Söylediğinin tepki çekeceğini fark eden Ekinci, "Sokaktaki sapıktan bahsetmiyorum" diyerek düzeltmeye çalıştı.

Ekinci, "Normal insandan bahsediyorum. Mesela sevgilisini seviyor, sonrasında şikayet ediyor. Sen onu zaten öyle aldın. Kadınlarımız zevkini aldıktan sonra suçluyor" ifadelerini kullandı.

tuğba ekinci taciz kadın zevk tecavüz ünlü şarkıcı magazin medya