Tuğba Ekinci'den ilginç Gülşen yorumu: Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var

TAKİP ET

Şarkıcı Tuğba Ekinci, kıyafetleri nedeniyle sık sık eleştirdiği Gülşen hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Gülşen'in bir an önce serbest kalması gerektiğini söyleyen Ekinci, "Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

Nisan ayındaki bir konserinde orkestradaki arkadaşına şaka yaparak “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanan Gülşen tutuklandı.

Birçok ünlü isim ve siyasetçi tutuklama kararına tepki gösterirken şarkıcı Tuğba Ekinci'den ilginç bir paylaşım geldi.

Sahne kıyafetleri nedeniyle sık sık Gülşen'i eleştiren Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından şarkıcının oğluyla bir fotoğrafını paylaştı. Gülşen'in bir an önce serbest kalması gerektiğini söyleyen Ekinci, "Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

Ekinci paylaşımında şunları yazdı:

"Sonuçta bir anne evde bekleyen bebesi var. En yakın zamanda çıkmasını dilerim. O da farkında gaf yaptı kaçtı ağzından. O da biliyor bu dünya iyi insanlar sayesinde dualar sayesinde ayakta o da boşluğa düştü. (( Hepimiz elhamdülillah müslümanız çok şükür. Ön planda olunca saçmalamak saçma oluyor. Tabii ki savunmuyorum. Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var. Allah başımızdan eksik etmesin."

Tuğba Ekinci Gülşen