Tuğba Altıntop, podyumda dengesini kaybedip düştü!

TAKİP ET

Güçlü kadın temalı defilede baş manken olarak podyumda yer alan Tuğba Altıntop, dengesini kaybedince yere kapaklandı. Acı içinde yerinden kalkmaya çalışan Altıntop, podyumda yürümeye devam edince alkışlandı.

Ünlü modacı Deniz Albayrak, önceki akşam bir otelde defile düzenledi. 'Güçlü Kadın' temalı defilenin baş mankeni de 1996 Miss Turkey Güzeli Tuğba Altıntop oldu. Zümrüt yeşili bir elbise ile podyuma çıkan Altıntop, talihsiz bir kaza yaşadı.

ELBİSENİN AZİZLİĞİNE UĞRADI
Milliyet'te yer alan habere göre, 44 yaşındaki Tuğba Altıntop, ilk kıyafetini tanıtmak için çıktığı podyumda dengesini kaybedip yere kapaklandı. Acı içinde yerde kalan ünlü isim, üzerindeki mini elbiseden ve çektiği acıdan dolayı zorlandı. Profesyonelliğini bozmadan acı içinde ayakkabılarını çıkartartan Altıntop yerinden kalktı ve yürüyemeye devam etti. 

"BÜYÜK BİR KAZA ATLATTIM, ALLAH KORUDU"
Defilenin finalini bir gelinlikle yapan Tuğba Altıntop, organizasyon bittikten sonra yaptığı açıklamada "Küçük değil, büyük bir kaza atlattım aslında... Ayağım takıldı, dengemi kaybettim. Bileğim burkulabilir, hatta kırılabilirdi. Allah korudu" dedi.

tuğba altıntop podyum denge manken baş manken