TRT'ye kötü haber: Osman Öcalan felç geçirdi!

TAKİP ET

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın terörist kardeşi Osman Öcalan'ın felç geçirdiği ve hareket kabiliyetini tamamen kaybettiği belirtildi. Osman Öcalan, TRT çıkartılarak röportaj vermesiyle hafızalara kazınmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden önce TRT'ye çıkarak HDP'lilerin oylarını Ekrem İmamoğlu'na verilmemesi ne dair konuşan ve kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ın felç olduğu belirtildi. Öcalan'ın hareket kabileyetini tamamen kaybettiği ifade edildi.

Irak'ın kuzeyinde yaşayan Osman Öcalan'ın oğlu Welat Osman yaptığı açıklamada, babasının sağlık durumunun bir süredir kötü olduğunu belirterek geçirdiği beyin felci nedeniyle hareket kabiliyetini ve konuşması yetisini tümden kaybettiğini söyledi.

Abdullah Öcalan'ın kardeşi olan Osman Öcalan, PKK’nin yönetim kadrosunda yer almış, daha sonra görüş ayrılığı nedeniyle uzaklaşmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yenilenen seçimler öncesinde Osman Öcalan ile yapılan bir röportajın TRT Kürdi'de yer alması tartışmalara neden olmuştu.

AKP, Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasını bu sözlerle savundu!

Süleyman Özışık: Abdullah Öcalan, Erdoğan'ın emriyle Oslo'ya götürüldü!

PKK elebaşı Öcalan'ın İmralı'daki tutanakları Pensilvanya'ya gönderilmiş!

trt osman öcalan terörist