TRT'nin Teşkilat dizisinde sürpriz gelişme: Başrol oyuncusu kadrodan ayrıldı

TAKİP ET

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 'Serdar' karakterini canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, ani bir kararla diziden ayrıldı.

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan ve başrollerinde Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Nihat Altınkaya, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ezgi Şenler ve Mesut Akusta gibi isimleri peş peşe ayrıldığı diziye Çağlar Ertuğrul'un da veda ettiği ortaya çıktı.

Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca 'Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

TEŞKİLAT DİZİDEN AYRILANLAR

TRT 1'de yayınlanan dizide Gürkan Uygun'un oynadığı Yıldırım karakteri ile Ezgi Şenler'in hayat verdiği Pınar ölerek kadrodan ayrılmıştı. Ayrıca Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta da 39. bölümde diziye veda etmişti.

Teşkilat Çağlar Ertuğrul dizi