TRT'de olay Biden ve Trump yorumu: "İkisinin de Allah... Kim korkar onlardan..."

TAKİP ET

TRT Haber canlı yayınında dikkat çeken bir olay yaşandı. Sunucu Fuat Kozluklu, Biden ve Trump'tan bahsedildiği sırada "İkisinin de Allah...' diyerek cümleye başladı. Kozluklu, cümlesini Kim korkar Trump'tan, Biden'dan...' diyerek tamamladı.

TRT Haber’de yayınlanan Gece Bakışı adlı programda ilginç anlar yaşandı. Sunucu Fuat Kozluklu, canlı yayında ABD'nin mevcut başkanı Joe Biden ve önceki lideri Donald Trump'tan söz edildiği sırada "İkisinin de Allah...” diye bir ifade kullandı.

Programın sunucusu Fuat Kozluklu, TRT Haber Washington muhabiri Ali Artmaz’la yaptığı canlı yayın sırasında kullandığı ifadelerle gündemde. “Donald Trump’ı gazeteci olarak takibe aldık. Ama herhangi bir şekilde hoş geldin’ gibi mesaj atmadım” diyen Kozluklu, Ali Artmaz’ın ‘Trump’ı mı çok seviyorsun Biden’ı mı?’ sorusuyla karşılaştı.

Bu sorunun ardından gülümsediği görülen Fuat Kozluklu, “İkisinin de Allah...” diyerek başladığı sözlerini “Yollarını açık etsin. Allah onların sağlıklarını versin... O kadar diyeyim tamam mı? İkisini de sevmiyorum açık açık söyleyeyim ya Allah Allah. Kim korkar Trump’tan, Biden’dan...” diyerek tamamladı.

İşte o anlar:

trt biden trump fuat kozluklu