Trans olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz ilk kez konuştu, işte son hali!

TAKİP ET

Çukur dizisindeki 'Timsah Celil' rolüyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, trans olduğunu açıklamıştı. Yılmaz, açıklamasının ardından ilk kez görüntülendi ve konuştu.

Çukur'da hayat verdiği 'Timsah Celil' rolüyle ünlenen Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda trans olduğunu duyurmuştu. Yılmaz, aylar sonra ortaya çıktı ve ilk kez konuştu.

Snob Magazin’in haberine göre, Nişantaşı’nda görüntülenen Ahmet Melih Yılmaz,  "Dizi ve film işleri benim için bitti. Berlin'e yerleşmeyi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.  Gazetecilerle sohbet eden Ahmet Melih Yılmaz, "Evimi Ankara'ya taşıyorum. Onun için koşturma halindeyim" dedi.

Trans birey olma sürecinden bahseden ünlü oyuncu, "Bu kararı 2020'nin mart ayında yani pandeminin ilk günlerinde aldım. Bundan sonra gönlümce yaşayacağım. Sektör beni çok yıprattı. Erkek halimle yediğim mobbingin haddi hesabı yok. Şimdi bu halimle kovalarlar herhalde" diyerek sitem etti.

Yaşadığı değişim sonrası dizi ve filmlerde rol almasının zor olduğunun altını çizen Ahmet Melih  Yılmaz, "Yoruldum, piyasayı bırakıyorum. Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Yurt dışında işler kovalayacağım. İmkanım olursa Berlin'e gitme hayalim var" ifadelerini kullandı.

"BANA BABALIK YAPIYOR"
Ahmet Melih Yılmaz, bu süreçte kendisine en büyük desteği oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun verdiğini söyledi. Erdal Beşikçioğlu'nun kurduğu Tatbikat Sahne'de çalışmalarını sürdüren Yılmaz, "Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor. Beni 20 yaşından beri tanıdığı için bu halime şaşırmadı. Piyasadan sadece oyunla görüşüyorum. Zaten kimseden onay istemiyorum. Bana köstek olmasınlar yeter" dedi.

İşte son hali...

ahmet melih yılmaz trans çukur dizi oyuncu