Trafikte tartıştığı kişiye tüküren Irmak Arıcı: "Kadınlar için yaptım!"

TAKİP ET

Trafikte tartıştığı kişinin yüzüne tükürmesiyle gündeme gelen Irmak Arıcı, olay hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Arıcı, "Tükürdüğüm için pişmanım ama bunu trafikte her gün mobbinge uğrayan kadınlar için yaptım" dedi.

Trafikte tartıştığı kişinin yüzüne tükürmesiyle gündeme gelen ve verdiği konser esnasında hareketsiz durması nedeniyle sahneden indirilen şarkıcı Irmak Arıcı, ilginç açıklamalar yaptı. Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’in sorularını yanıtlayan Arıcı, "Bunu trafikte her gün mobbing’e uğrayan kadınlar için tükürdüm" dedi.

Irmak Arıcı şu ifadeleri kullandı:
“O gün kuzenimle beraber trafikte seyir halindeydik. Bir araba bizi arkadan sıkıştırdı. Korna çalıyor, tehdit ediyor, hakaret yağdırıyor... Yetmez gibi arabadan indi, sözlü ve fiziksel tacizine devam etti. Kuzenimin korktuğunu görünce, trafik de hayli sıkışınca çok kızdım ve arabasına doğru ilerledim. Olanlar oldu. Bunu trafikte her gün mobbing’e uğrayan kadınlar için tükürdüm. Adamın hakaretleri o kadar arttı ki ne yazık ki kamuoyunu çok rahatsız edici o görüntüler yaşandı.”

Bir kez daha yaptığı davranıştan dolayı özür dileyen Arıcı, “Kadın olduğumuz için bizi trafikte sıkıştırdı. Zaten günümüzde kadınların en büyük sıkıntısı bu. Ne yazık ki bu toplum kadınların araba kullanmasını hazmedemedi. Kabul ediyorum, orada çok çirkin görüntülere mahal verildi ama bana ‘Seni yerlerde sürüklerim’ deyince çileden çıktım” dedi.

"ARABAMI SALLADI"
Arıcı devamında, “Keşke MOBESE kameralarından neler olduğuna baksalar. Ben gündemi daha fazla rahatsız etmemek için karşı tarafa dava bile açmadım. Ne yazık ki orada taciz, hakaret ne ararsanız var! Aşırı tahrik etti ve kendisi zaten videoyu yarıda kesiyor. Alıyor o görüntülerle ana haberlere kadar çıkıyor. Madem o kadar üzgündü, bana kibarca söyleseydi ama üzerime yürüdü ve arabamı salladı” diye konuştu.

ırmak arıcı trafik şarkıcı