Trabzonspor, Trezeguet'i kadrosuna kattı: İşte ödeyeceği bonservis ve maaş

TAKİP ET

Son şampiyon Trabzonspor, Trezeguet'i kadrosuna kattı. Bordo Mavililer, transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Karadeniz ekibinin Trezeguet için ödeyeceği para belli oldu

Trabzonspor,  son olarak Medipol Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Premier Lig ekibi Aston Villa’da bulunan Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet’yi kadrosuna kattı. 

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'nın profesyonel futbolcusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

BONSERVİS VE ALACAĞI MAAŞ

Aston Villa'ya 4 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. 4 yıllığına anlaşmaya varılan futbolcu ise senelik 1.5 milyon euro garanti ve 750 bin euro imza parası alacak.

KASIMPAŞA VE BAŞAKŞEHİR KARİYERİ

Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa forması giyen Mısırlı futbolcu, 2019 yılında 10 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kiralık olarak Başakşehir'in kadrosuna katılan Trezeguet gösterdiği performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 6 kez fileleri havalandırırken 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Trabzonspor Trezeguet bonservis maaş