Trabzonspor maçını izleyen isim sosyal medyada gündem olmuştu: Ronaldo'nun eski sevgilisi çıktı!

TAKİP ET

Trabzonspor - Kopenhag maçını Trabzonsporlu taraftarlarla birlikte tribünden izleyen iki kadının görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu. Yayına yansıyan görüntüdeki kadının Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki temsilcimiz Trabzonspor, 2-1’in rövanşında seyircisi önünde Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak Devler Ligi’ne veda etti. Türkiye, 1995-1996 sezonundan bu yana (27 yıl) ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında temsil edilmeyecek.

Binlerce taraftar Akyazı Stadyumu'nu doldururken, tribünlerdeki iki kadın taraftarın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Bordo Mavili taraftarlarla maçı izleyen iki kadının görüntüsü Exxen yayınına yansıdı.

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan görüntüdeki kadının kim olduğu ise merak konusu oldu. Bazı taraftarlar sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Kim bu?" sorusunu sordu.

RONALDO'NUN ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Trabzonspor'un Kopenhag ile oynadığı Şampiyonlar Ligi Play-Off maçını izleyen ismin İspanyol model Desire Cordero olduğu ortaya çıktı.

29 yaşındaki mankenin, tribündeki görüntüsü yayıncı kuruluşa da yansıdı. Cordero'nun, 2016 yılında Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadğı iddia edilmişti.

DESİRE CORDERO KİMDİR?

2016 yılında Cristiano Ronaldo ile Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası ardından aşk yaşadıkları iddia edilen Desire Cordero, 2014 yılında İspanya'da düzenlenen Miss Universe İspanya güzellik yarışında ilk 10 kişi arasına girmiştir. Sevilla'da 12 Eylül 1993 yılında dünyaya gelmiştir. 1,75 boyu olan ünlü manken güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşktan sonra Desire Cordero'nun adı futbolcu Alvaros Ruiz ve Joaquin Correo ile de anıldı.

Trabzonspor Ronaldo tribündeki kadın Desire Cordero