Trabzonspor, Antalyaspor'a mağlup oldu! Fırtına'nın serisi son buldu

TAKİP ET

Süper Lig'in 16. haftasında namağlup lider olan Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında sahadan puansız ayrıldı. Ev sahibi maçı 2-1 kazandı. Fırtına'nın 27 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Süper Lig 16. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, öne geçtiği maçı 2-1'lik mağlubiyetle tamamladı ve ligde 27 maç sonra yenilgiyle tanıştı. Trabzonspor'un deplasmandaki 25 maçlık yenilmezlik serisinin de son bulduğu geceye Antalyaspor'un iyi oyunu damga vurdu.

Karşılaşma boyunca iki takım da birbirine üstünlük kuramazken Antalyaspor hızlı hücumlarla, Trabzonspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Bordo-mavililerde Cornelius, 24. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. Bu gole Akdeniz ekibi 34. dakikada penaltıdan Fredy ile cevap verdi. Karşılaşmanın 2. yarısında iki takım da karşılıklı pozisyonlar yakalarken 73. dakikada Dorukhan Toköz kendi kalesini attığı golle maçın skorunu belirledi. Mücadeleyi 2-1 kaybeden lider Trabzonspor, puanını 39'a yükseltti.

PUAN FARKI 9'A İNDİ
Bu yenilginin ardından Trabzonspor 39 puanda kaldı ve lig ikincisi Konyaspor ile arasındaki puan farkı 9'a indi. Antalyaspor ise puanını 21'e çıkardı. 

trabzonspor antalya antalyaspor futbol süper lig maç spor lider fenerbahçe beşiktaş