Trabzonlu vatandaştan turist göndermesi: "Sezon bitene kadar böyle"

TAKİP ET

Trabzonlu bir vatandaş, kentteki Arap turist fazlalığı nedeniyle bölgenin şekillendirilmesine göndermede bulundu. Vatandaşın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Trabzon'da Arap turist sayısının fazlalığı nedeniyle Arapça tabelaların artması ve şehrin Araplara göre şekillendirilmesi tartışma konusu olmuştu.

İktidar, Arapça tabelalara gelen tepkiler için "Yabancı ülkelerin turizm ajanı, vatan haini" açıklaması yaparken, Trabzonlu vatandaşın çektiği video gündem oldu.

Trabzon’a gelen Arap turistlere göndermede bulunan vatandaş,“Bundan sonra böyle. Gidiyorum meydana. Oradan foruma geçicem alışveriş yapmaya. Bütün ilgi alaka Araplara. Bizde de para var. Bundan sonra böyle el harabi ya harabi şükran şükran… Sezon bitene kadar böyle” ifadelerini kullandı.

"1safak61" adlı kullanıcı videoda Araplara özgü olan Kandura giydi. Trabzonlu vatandaşın videosu sosyal medyada binlerce kişi tarafından beğenildi.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, sosyal medya hesabından video paylaşarak, "Arap turistleri hedefe koyanlar rakip ülkelerin ajanlarıdır. Bu tabloyu bir avuç ırkçıya, vatan hainine yedirmeyiz" demişti.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: Arap turistleri hedefe koyanlar rakip ülkelerin ajanları

Trabzon Uzungöl'den yeni görüntüler geldi: Burası Arapgöl olmuş

Trabzon Arap turist Arap Arapça tabela