Trabzonlu vatandaşın sözleri röportaja damga vurdu: "Bu ülkeyi soydunuz, bu devleti soydunuz."

TAKİP ET

Trabzonlu vatandaşın sözleri sosyal medyayı salladı...

Türkiye, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerini konuşmaya devam ediyor. Seçime ilişkin gerçekleştirilen sokak röportajlarında ise çarpıcı olaylar yaşanıyor.

Ortaya Karışık sokak röportajları isimli YouTube kanalınının Trabzon'da gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan bir vatandaş, geçmiş dönemde siyasilerin gaflarını ve gündemde yaşanılan skandalları hatırlatarak ağır eleştirilerde bulundu. Söyledikleriyle röportaja damga vurdu. 

Vatandaş, "Bir tane cemaatin hocası yarım metre sakal bırak, 9 yaşındaki bir çocuğa kendine karı yap. Ondan sonra da bir bakan çıksın desin ki; rızası vardı. Öbür bakan da çıksın desin ki; bir kereden bir şey olmaz. Ülkeyi getirdiği durum belli. Antalya'da ormanları yak; kanun var ev yapamazsın der, 3 ay sonra apartmanlar diktiriyorsun oraya. Hayatınız yalan, başka bir şey yok. Milletin dinini, İslamiyeti, Kur'an-ı kullanarak, bu ülkeyi soydunuz, bu devleti soydunuz. Kimsenin cebinde beş kuruş bırakmadınız" dedi.

11 ilde yaşanılan deprem felaketindeki aksaklıklara da değinen vatandaş, şöyle devam etti: "11 ilde deprem oldu, binlerce insan öldü. Hepsi aç susuz, sokakta... Doğruyu söyleyeni bile hemen geliyorlar çabuk çabuk yayını kes, ağabey ne kesiyorsun ya." 

İşte o sokak röportajı: