Trabzon Uzungöl'de Arap Hanutçu dönemi!

TAKİP ET

Türkiye'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Trabzon Uzungöl'den yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Arapça tabelaların bulunduğu bir restoranın Arap Hanutçu tuttuğu görüldü. Videoya Arapların yaptığı yorumlar ise dikkat çekti.

Türkiye'nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Uzungöl'den yeni görüntüler geliyor.

Arapça tabela ve ilanların ardından yeni görüntüler dikkat çekti. Mr. Kuwaiti adlı bir restoran, Arapça tabelayla birlikte Arap Hanutçu tuttu. O anlara ilişkin görüntüler TikTok'ta paylaşıldı.

Videoya yapılan yorumlarda Arapların "Türkiye en büyük Arap istilası altında, hahaha, alışacaklar" yorumları yapıldı.

UZUNGÖL'DE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Trabzon'da geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntülerde Araplara özgü olan Kandura giyenlerin olduğu ve Arapça yazıların yer aldığı bir aracın geçtiği anlar paylaşılmıştı.

Trabzon'da çekilen görüntüler dikkat çekiyor: Arap ülkesi değil, Türkiye!

TRABZONLU GENÇTEN YABANCI TEPKİSİ

Trabzon'un Taşköprü Yaylası'nda babannesi Nuriye Avcı ile birlikte yaşayan Uğur Avcı'nın Araplara satılan arsa ve yaylara tepki göstermişti. Avcı, şöyle konuşmuştu:

"Suriyelilere satmışlar. Millet ev yapıyor Araplara satalım diye. Biz kendi ülkemizi kendi elimizle satıyoruz. Mesela Çakırgöl'ün satıldığını kimse bilmiyor. Herkes sanıyor ki bu yol bize yapılıyor. Bize değil, adam yaylayı almış diye yapılıyor. Bence yapılmaması gerekiyor. Bir toprak ya. İleride bu toprağa muhtaç olacağız. Biz bu toprak için can veriyoruz ama yüksek para görünce kendi elimizle satıyoruz."

Trabzonlu genç, yaylaların yabancılara satılmasına tepki gösterdi: Biz kendi ülkemizi kendi elimizle satıyoruz

UZUNGÖL'DE ARAPÇA TABELA VE LEVHALAR!

Türkiye'nin ve Trabzon'un gözde turizm bölgelerinden biri olan ve her yıl yerli yüz binlerce kişiyi ağırlayan Uzungöl tanınmaz hale geldi. Bölgede Türkçe menüsü bulunmayan Arap restoranları açıldı. Birçok dükkanın ve bilgilendirme levhasının Arapça olduğu görüldü.

Trabzon Uzungöl tanınmaz halde! Türkçe menüsüz Arap restoranları, Arapça levhalar

Trabzon Uzungöl Arapça Arap