Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

TAKİP ET

Brezilya'da teslim olan ve Türkiye'ye getirilen Tosuncuk lakabıyla bilinen Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Tosuncuk, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dedi.

3 yıl önce, Çiftlik Bank ile milyonlarca liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz günlerde Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türkiye Konsolosluğu'na teslim olmuştu.

Tosuncuk, Brezilya'nın Sao Paulo kentinden Türkiye saati ile 09.40'ta havalanan THY'nin TK16 sefer sayılı uçağıyla saat 22.15'te İstanbul Havalimanı getirildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, uzun süredir yurt dışında firari olarak aranan ve dün Brezilya'nın Sao Paulo kentinde Türk makamlarına teslim olan Çiftlik Bank Kurucusu Aydın hakkında 4 gün ek gözaltı süresi verildi öğrenildi.

MEHMET AYDIN'IN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aydın, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dedi. Ön görüşmedeki ilk ifadesinde borçlarını ödeyeceğini söyledi.

Borcu kadar alacakları da olduğunu borcunun büyük bir bölümünü ödediğini söyledi. Brezilya'dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi. Neden teslim oldun sorusuna “Çok zorlandım. Ailemle sorun yaşadım. Ayrılık noktasına geldim. Yurt dışında da çevreme zorluklar çıkarıldı” diye yanıt verdiği öğrenildi.

tosuncuk mehmet aydın çiftlik bank