Top toplayıcı çocuk, İrfan Can Kahveci'ye topu vermemişti: Fenerbahçe'den olay paylaşım!

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-0 yendiği maça İrfan Can Kahveci'nin 54. dakikada attığı gol damgasını vurdu. Top toplayıcı çocuk, golü hamile eşine armağan etmek isteyen Kahveci'ye topu vermedi. Maç sonu ise Fenerbahçe'den gündem olan bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Mücadeleye ise 54. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı gol ve sonrasında yaşananlar damga vurdu.

Kahveci, ceza sahası dışından jeneriklik bir gol attı. Gol sevincini hamile eşine armağan etmek isteyen Kahveci, top toplayıcı çocuktan topu istedi ancak olumsuz yanıt aldı. İrfan Can Kahveci, kameralara koşup elini karnına götürerek attığı golü hamile eşine hediye etti.

Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır

Maça damgasını vuran olay sosyal medyada gündeme oturdu. Mücadelenin ardından Fenerbahçe'de resmi hesabından top toplayıcı çocuğu göndermede bulundu.

Fenerbahçe'nin paylaştığı fotoğrafta İrfan Can Kahveci'nin karnında bir top olduğu dikkat çekerken, 'çocuk' emojisi ve sarı - lacivert kalpler yer aldı. Fenerbahçe'nin bu paylaşımı, kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu.

irfan can kahveci fenerbahçe kayserispor top toplayıcı çocuk