Tom Cruise'un son hali gündem oldu: Hala yıllara meydan okuyor!

TAKİP ET

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Yıllara meydan okuyan Cruise'un son hali geçtiğimiz gün İngiltere'de uçuş dersleri aldığı merkeze giderken görüntülendi.

'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filminin çekimlerini tamamlayan ve Görevimiz Tehlike 8 çekimlerine hazırlanan dünyaca ünlü aktör Tom Cruise, son haliyle gündemde.

Geçen ay gittiği bir beyzbol maçında şiş yüzüyle herkesi şaşırtan ve hakkındaki "Estetik yaptırıyor" iddialarının bir kez daha gündeme gelmesine neden olan Cruise, İngiltere'de uçuş dersleri aldığı merkeze giderken objektiflere yansıdı.

Yıllara meydan okuyan 59 yaşındaki Tom Cruise'un yüzündeki değişim dikkat çekti.



EKİP ARKADAŞLARI TIRNAKLARINI YİYOR
Cruise ilerleyen yaşına rağmen filmlerinde tehlikeli sahnelerde dublör kullanmamasıyla da biliniyor. Bu durum onun meslektaşlarını da etkiliyor. Tom Cruise'un Mission Impossible: 7 (Görevimiz Tehlike: 7) adlı filmdeki rol arkadaşı Simon Pegg, hem kendisi hem de diğer set çalışanları için Cruise'un bu sahnelerini izlemenin çok zor olduğunu katıldığı bir programda söylemişti.

BU UĞURDA AYAK BİLEKLERİNİ BİLE KIRDI 
Conan O'Brien'ın sunduğu Team Coco adlı programa konuk olan Kanadalı oyuncu Simon Pegg, bu sahnelerin çekimi sırasında Cruise'un hayatta kalıp kalmayacağını merak ettiklerini söyledi. Pegg, Cruise'un cesaretinin birçok kişinin tırnaklarını kemirmesine neden olduğunu belirterek "Çok korkutucu" diye ekledi.  Tom Cruise, bundan üç yıl önce yine böyle tehlikeli bir sahnenin çekimi sırasında ayak bileklerini kırmış ve tedavi altına alınmıştı. 59 yaşına gelen Tom Cruise, birçok yaşıtından çok daha formda bir görünüme ve hareket kabiliyetine sahip.

 

tom cruise son hali tom cruise son hali görevimiz tehlike aktör oyuncu