Tom Cruise, izleyicilerine teşekkür etmek için helikopterden atladı

TAKİP ET

Tom Cruise, Top Gun: Maverick filmi için izleyicilerine helikopterden atlayarak teşekkür etti. Cruise, "Her zaman olduğu gibi, sizi eğlendirmemize izin verdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

35 yıl aradan sonra ikinci filmle sinemaseverlerin karşısına çıkan Top Gun’ın devam filmi Top Gun: Maverick, yakaladığı başarıyla bu yılın en dikkat çeken yapımlarından biri oldu.

Paramount Pictures filmi dünya çapında toplam 1,4 milyar dolar hasılat elde ettikten sonra Tom Cruise hayranlara teşekkür etmek için aksiyonlu bir yöntem seçti. Cruise, Güney Afrika’da okyanus üzerinde tek başına serbest düşüş girişiminde bulundu.

Cruise, atlamadan hemen önce hem yeni filmin çalışmalarını duyurdu hem de teşekkür etti:

“Merhaba millet, işte güneşli Güney Afrika’nın üzerindeyiz. Ve Mission: Impossible – Dead Reckoning’in birinci ve ikinci bölümlerini çekiyoruz. Sinemalara geldiğiniz için hepinize teşekkür etmeden yılı bitirmek istemedim ve Top Gun: Maverick’i desteklediğiniz için teşekkür ederim.”

Oyuncu ayrıca helikopterde yanında oturan Dead Reckoning yazarı ve yönetmeni Christopher McQuarrie’yi de tanıttı. Ardından da gökyüzünde serbest düşmeye başladı.

Cruise düşüşü sırasında, “Her zaman olduğu gibi, sizi eğlendirmemize izin verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu gerçekten bir ömür boyu sürecek bir onur” dedi.

Mayıs ayında yayınlanmasının ardından, Joseph Kosinski’nin Top Gun: Maverick’i eleştirmenlerden ve hayranlardan olumlu eleştiriler aldı.

Tom Cruise