Tolgahan Sayışman 40 kilo aldı, tanınmayacak hale geldi! İşte Tolgahan Sayışman'ın son hali

TAKİP ET

Tolgahan Sayışman, "Aynasız" filmi için çalışmalara devam ediyor. İki ayrı rolü oynayacak olan Sayışman'ı ise görenler tanıyamıyor. Tolgahan Sayışman, karakterlerden biri için özel teknikle 40 kilo şişmanlatıldı. İşte son hali...

Tolgahan Sayışman, başrolünde olacağı "Aynasız" filminde canlandıracağı Efehan ve Haluk karakterleri için büyük bir değişim yaşadı. 55 dakika süren özel bir hazırlıkla 40 kilo şişmanlatılan ve sakallı biri haline dönüştürülen Sayışman'ı görenler tanımakla güçlük çekti.

Bir süredir ekranda olmayan Tolgahan Sayışman hem yapımcı hem de oyuncu olduğu Aynasız filmiyle geri dönüyor. Tolgahan Sayışman'ın başrol oynadığı polisiye komedi türündeki 'Aynasız' adlı film 18 Şubat'ta vizyona girecek.

Sayışman filmde 'Efehan' ve 'Haluk' adında iki ayrı karaktere hayat veriyor. Ünlü oyuncu, filmdeki 'Haluk'un her sahnesi öncesi 55 dakika süren özel bir hazırlıkla kilolu ve sakallı biri haline geliyor. Sayışman özel teknikle 40 kilo şişmanlatıldı.

OYUNCU KADROSU
Tolgahan Sayışman'a Aynasız filminde Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar ve Sera Tokdemir gibi zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

 


 

tolgahan sayışman kilo aynasız film sinema 40 kilo son hali oyuncu başrol