Tolga Karel, Sedat Peker ile olan fotoğrafını paylaştı: "Sedat abi adamdır!"

TAKİP ET

'Yaprak Dökümü' dizisiyle bir döneme damga vuran ve 2018 yılında ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den çarpıcı bir paylaşım geldi. Karel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Sedat Peker'd destek verdi. Karel, Peker ile fotoğraflarını silen ünlüler için "sözde sanatçılar" ifadesini kullandı.

Yaprak Dökümü adlı dizide oynadığı rol ile bir döneme damgasını vuran ve 2018 yılında Amerika’ya yerleşen Tolga Karel’den çarpıcı bir paylaşım geldi. Karel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile Sedat Peke’i desteklediğini bildirdi. Karel paylaştığı fotoğrafta Sedat Peker’i etiketleyerek “Adamdır!!” diye yazdı. Karel, Peker ile olan fotoğraflarını silen ünlülere de tepki gösterdi.

Ünlüler, Sedat Peker ile olan fotoğraflarını silmeye başladı!

Skandal açıklamalarının ardından çok sayıda ünlü, Sedat Peker ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Karel ise Instagram hesabı üzerinden Sedat Peker ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak “Daha düne kadar kol kola gezen sözde sanatçılar Sedat abiyle çekilen fotoğrafları siliyormuş. Adetim değildir ama ben de bir fotoğraf koyayım dedim” ifadesini kullandı.

ABD’DE LOJİSTİK ŞİRKETİ KURMUŞTU
Türkiye’de bir süre sıkıntı yaşamasının ardından 2018 yılında ABD’ye giderek Amerikalı eşinin ailesinin evine yerleşti. Amerika’da taşımacılık yaparak geçimini sağlayan Karel, “2 tırım vardı 4 tane daha aldım. Bu sektörde çok iyi bağlantılar kurdum. Nakliyat çok büyüyen bir iş burada. Keşke Türkler daha çok söz sahibi olsa” açıklamasında bulunmuştu.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti

Sedat Peker'in görüşmelerini ifşa ettiği Hadi Özışık'tan ilk açıklama

Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık - Süleyman Soylu - Sedat Peker ilişkisi var mı?

tolga karel sedat peker ünlü süleyman soylu hadi özışık