Tolga Daşkıran'ın 4 yıl hapis istendi

TAKİP ET

Eskişehir'de 5 Şubat'ta sokak ortasında eşini ve kızını bıçaklayan Afganistan uyruklu şahsa engel olmak isterken yaralayan 19 yaşındaki Tolga Daşkıran'ın 4 yıl hapsi istendi. Afgan şahsın ise 22 yıl hapsi isteniyor.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 5 Şubat 2022'de meydana gelen yaralama olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Sokakta ekmek bıçağıyla eşi Shahnaz Nazari ile kızı Nasimgül Ahmadi'yi bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi ve kavgayı ayırmaya çalışırken arbede esnasında şüpheliyi yaralayan 19 yaşındaki Tolga Daşkıran hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Tolga Daşkıran, eşini ve kızını bıçaklayan Afgan uyruklu şahsı yaralayınca tutuklandı!

İddianamede tutuklu sanık Ahmadi hakkında eşini kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama suçlarından 22 yıla kadar hapis cezası istenirken, kadını ve kızını Afgan şahsın elinden kurtaran Tolga Daşkıran’a yaralamadan 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

(Tolga Daşkıran)

BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI
Babasının saldırısına uğrayan Nasimgül Ahmadi, ifadesinde “Tramvaydan indiğimizde babam Abdulkadir'i gördük. Cebinden bıçak çıkararak anneme saldırdı. Aralarında herhangi bir tartışma olmadı. Annem kolundan bıçaklanması üzerine yere düştü. Yerde de babam, annemi darp etmeye devam etti. Ben araya girdiğinde babam elindeki bıçakla beni de sol omzundan yaraladı" dedi. Nasimgül, babasından şikayetçi olmadı.

"TUTMASALARDI BENİ ÖLDÜRECEKTİ"
Shahnaz Nazari ise eşinden şikâyetçi olduğunu söyledi. Tolga Daşkıran'ın kendisini ölümden kurtardığını söyleyen Nazari, “Kızımızın evlenmesi konusunda tartışma yaşadık. Bu tartışma sonrasında gelinim ile kızımın evine gittik. Dönüşte tramvaydan indiğimiz sırada eşim elinde bıçakla yanımıza geldi. Daha sonra elindeki bıçağı belime sapladı. Etraftakiler eşimi tutmaya çalıştı. Ancak ellerinden kurtularak tekrar bana bıçakla saldırdı ve karın bölgemden bıçağı sapladı. Etraftakiler eşimi tuttu. Şayet tutmasalardı eşim beni öldürecekti. Kan kaybetmem sebebiyle yere yığıldım ve diğer olayları tam olarak hatırlamıyorum. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.
 

tolga daşkıran eskişehir afgan yaralama kadir şeker