Tolga Ağar ve Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina'dan ayrıldı

TAKİP ET

Mehmet Ağar'ın Bodrum Yalıkavak Marina yönetimi başkanlığından ayrılmasının ardından oğlu Tolga Ağar da yönetim kurulu üyeliğinden çıktı. Mehmet Ağar ve Tolga Ağar'ın yerine getirilen isimlerde belli oldu.

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker’in iddialarının ardından Bodrum Yalıkavak Marina'da yönetim değişikliğine gidildi. Mehmet Ağar, hem yönetim kurulu başkanlığından hem yönetim kurulu üyeliğinden ayrılırken, oğlu Tolga Ağar'da yönetim kurulu üyeliğinden çıktı.

Mehmet Ağar’ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılışına ilişkin karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde de yayımlandı.

Sözcü’de yer alan Emre Deveci imzalı habere göre, Mehmet Ağar’ın yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak İtalya uyruklu Moreno Occohiolini atandı.

Mehmet Ağar’ın ayrıldığı yönetim kurulu üyeliğine ise Ahmet Güven Kartal getirildi.

Öte yandan, Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar da şirketin yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın yerine Bodrum Yalıkavak Marina yönetimine giren isim Serkan Uzun oldu. Tolga Ağar 2014 yılından bu yana şirketin yönetiminde yer alıyordu.
 

tolga ağar mehmet ağar sedat peker süleyman soylu marina yalıkavak marina bodrum