TOGG'la poz veren Manga solisti Ferman Akgül 2 milyon lira aldı iddiası

TAKİP ET

Manga'nın solisti Ferman Akgül hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yerli otomobil Togg'un direksiyonunda poz veren ve fotoğrafı Togg'un resmi hesabında paylaşılan Akgül'ün, 2 milyon lira aldığı iddia edildi.

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, İstanbul'da Zorlu AVM'de sergilenen Togg aracının direksiyonuna geçmiş ve bu anların görüntüleri Togg'un resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı.

Ancak Redd grubunun gitaristi Güneş Duru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ferman Akgül'ün Togg tanıtımı için 2 milyon lira aldığını iddia etti.

Duru, bir vatandaşın Togg'un önüne yatarak 'çiğne beni çiğne' diye bağırdığı anlara ait haberi alıntılayarak "Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…" dedi.

Bu iddiaya karşılık müzisyen Aylin Aslım ise Güneş Duru'nun paylaşımını alıntılayarak, "Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin?" şeklinde bir yanıt verdi.

Aslım şu ifadeleri kullandı:

"Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk Rock camiası “kol kırılır, yen içinde kalır”cıdır.  Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile “iş”birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin?Her şey bir yere kadar."

TOGG Manga Ferman Akgül