Tıvorlu İsmail'in sahnede zor anları: Ayaklarından tutup sahneden indirmek istediler

TAKİP ET

Sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan Tıvorlu İsmail, Hakkari'deki ücretsiz halk konserinde zor anlar yaşadı. Seyirciler, Tıvorlu İsmail'i ayaklarından tutarak sahneden indirmeye çalıştı.

Sosyal medyada paylaşılan videolarıyla ünlenen ve Tıvorlu İsmail olarak bilinen İsmail Aşkan, Hakkari'de özel bir okulun düzenlediği konserde sahne aldı.

Ancak Tıvorlu İsmail, sahnede zor anlar yaşadı. Konser sırasında bir grup dinleyici, Tıvorlu İsmail'i ayaklarından tutarak sahneden indirmek istedi.

Zor anlar yaşayan Aşkan, görevliler tarafından kurtarıldı. Hayranlarına "İsmail size kurban olsun, ama ayakkabılarımdan ne istediniz, az kala beni de eziyordunuz" dedi.

TIVORLU İSMAİL KİMDİR?

Tıvorlu İsmail 1963 yılı baharında Beytüşşehab'ın Tıvor köyünde doğdu. Annesinin söylediklerine göre Tıvorlu İsmail 2 yaşında şarkı söylemeye, 3 yaşında brutal yapmaya, 4 yaşında dans etmeye başladı. 6 yaşında proto nota bilgisi ile piyanoya merak sardı.

Tıvorlu İsmail fenomen kimliğinin yanı sıra seslendirdiği şarkılar ile müzik dünyasında da tanınan bir isimdir. Seslendirdiği birbirinden ilginç şarkıları ile internet dünyasından ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 1973 yılında dünyaya gelmiştir, bazı kaynaklarda ise 1963 olduğu belirtiliyor.

Tıvorlu İsmail