TikTok fenomeni, kıyafeti nedeniyle kardeşi tarafından sokakta öldürüldü!

TAKİP ET

TikTok fenomeni Eman Sami Maghdid, açık giyindiği iddiasıyla Irak'ın Erbil kentinde, kardeşi tarafından sokak ortasında öldürüldü.

TikTok'ta 50 binden fazla takipçisi bulunan Eman Sami Maghdid isimli genç kız, erkek kardeşi tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü.

Irak'ın Erbil kentinde yaşayan ve Mari veya Maria ismiyle bilinen fenomene TikTok videoları nedeniyle ailesinin karşı çıktığı ifade edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Maghdid’in ismi açıklanmayan erkek kardeşi tarafından Erbil’de yol ortasında genç kıza 9 el ateş ederek öldürüldüğünü açıkladı. Polis, cinayet sonrası Eman'ın kardeşini ve kendisini saklamaya çalışan bir kişiyi daha gözaltına aldı.

20 yaşındaki TikTok fenomeni, paylaştığı şarkılar, fotoğraflar ve videoların yanı sıra sürekli olarak haç sembolünü bedeninde taşımasıyla ünlenmişti.

Dini inancı hakkında yorumlardan kaçınmasına rağmen Maghdid, sosyal medyadan gelen sert eleştiriler üzerine Müslümanlıktan Hristiyanlığa geçiş yapmadığını ve haç sembolünü sadece modanın bir parçası olarak kullandığını açıklamıştı.


tiktok ırak sosyal medya video öldürüldü