THY'de sıcak saatler: İlker Aycı ve Erdoğan'ın pilotu istifa etti, yerlerine gelen isim belli oldu!

TAKİP ET

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Erdoğan'ın isteğiyle istifa etti. Aycı'dan boşalan koltuğa oturacak isim belli olurken, yönetim kurulunda bulunan bazı isimlerinde görevi bıraktığı öğrenildi. İstifa edenler arasında Erdoğan'ın pilotu Mithat Görkem Aksoy da bulunuyor.

Türk Hava Yolları'nda (THY) sıcak saatler yaşanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı görevinden istifa ederken yerine gelen isim belli oldu. Aycı dışında 2 isim daha görevi bıraktı.

ERDOĞAN'IN PİLOTU DA İSTİFA ETTİ
İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Olağanüstü toplanan THY Yönetim Kurulu'nda İlker Aycı'nın istifa ettiğini ve yerine TUSAŞ Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın getirildiğini söyledi. Kıdık, Aycı ile birlikte Muzaffer Akpınar ve Cumhurbaşkanının Pilotu Mithat Görkem Aksoy'un da istifa ettiğini açıkladı.

Kıdık, THY de istifa eden Muzaffer Akpınar’ın yerine İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Cumhurbaşkanı Pilotu Görkem Aksoy’un yerine de THY’den istifa ederek Katar’a giden Kaptan Fatih Kaçmaz'ın getirildiğini yazdı. Ancak Kaçmaz’ın teklifi reddettiği belirtildi.

thy türk hava yolları ilker aycı erdoğan pilot uçak istifa