THY'de neler oluyor: Emine Erdoğan'a yakın Baran Gülbaran istifa etti

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifasıyla birlikte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Emine Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Baran Gülbaran istifasını sundu. Gülbaran'ın Emine Erdoğan'ın yeğeni olduğu iddia edilmişti.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın görevden ayrılmasıyla başlayan istifa dalgası devam ediyor. THY'de beklenmedik bir isim daha istifasını sundu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'nin Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Baran Gülbaran da yönetime istifasını sundu. İstifası kabul edilen Gülbaran'ın ayrılması sürpriz gelişme olarak değerlendirildi.

Bugün Yönetim Kurulu Toplantısı'nda istifasını veren İlker Aycı'nın ardından pek çok isim de yönetimden ayrılmış oldu. Mithat Görkem Aksoy ve Muzaffer Akpınar'ın ardından Baran Gülbaran da istifasını sundu.

BARAN GÜLBARAN KİMDİR?
2008 yılından beri THY'de görev yapan Baran Gülbaran, hali hazırda uçuş işletme başkanı olarak görev yapıyordu. Uzun bir süredir kaptan eğitimlerindeki başarısıyla adından söz ettiren Gülbaran, THY Ekip Planlama Başkanı olarak 3 yıl süreyle görev yaptı.

thy emine erdoğan baran gülbaran türk hava yolları istifa