TFF'den Şenol Güneş'e 'yalvarma' tepkisi!

TAKİP ET

Hollanda hezimeti sonrasında açıklama yapan Şenol Güneş'in "Ben yalvararak gelmedim, sevinerek geldim ama bana yalvardıklarını düşünüyorum" demişti. Güneş'in sözleri TFF'de huzursuzluk yaratırken, Federasyondan cevap geldi.

Türkiye'nin Hollanda'ya 6-1 mağlup olmasının ardından konuşan teknik direktör Şenol Güneş, "Ben yalvararak gelmedim, sevinerek geldim ama bana yalvardıklarını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.
 

Şenol Güneş'in Hollandna yenilgisi sonrası yaptığı açıklamalar 6-1'lik skorun önüne geçerken, Güneş'in bu sözleri TFF'de huzursuzluk yarattı.

Cumhuriyet'in iddiasına göre, TFF yönetimine yakın çevreler, federasyon yönetimindeki 2-3 ismin, "Şenol Hoca ile önceki yönetim zamanında yapılan görüşmelerde karşılıklı konuşmalar ve ricalar olmuştur. Sonuçta Şenol hoca o dönem Beşiktaş'ı çalıştırıyordu.  Ancak TFF çatısı altındaki kimse Güneş'e 'milli takımın başına geç' diye yalvarmaz. Milli takım teknik direktörlüğü yalvararak teknik adam aranacak makam değildir, o görüşmelerin de mahremiyeti vardır" dediği öğrenildi.

TFF'nin, Şenol Güneş'le önümüzdeki saatlerde bir görüşme yapması da bekleniyor.

tff şenol güneş yalvarma hollanda türkiye federasyon futbol