TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig kulübüne sponsor oldu!

TAKİP ET

Süper Lig'de tepki çeken bir sponsorluk anlaşması ortaya çıktı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'e ait Limak'ın Rizespor'a sponsor olduğu tespit edildi.

İktidardan aldığı kamu ihaleleri ile tepki çeken TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak'ın Süper Lig'den bir kulübe sponsor olduğu ortaya çıktı. Limak'ın Rizespor'a sponsor olduğu tespit edildi. Söz konusu sponsorluk diğer takım taraftarlarının tepkisine neden oldu.

Cumhuriyet'in haberine göre, Rizespor'un ortaya çıkan bu sponsorluğu nedeniyle Tahkim, PFDK, UÇK gibi kurullarca korunduğu da iddia edildi.

Ayrıca Rizespor'un sponsorları arasında eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a ait Acıbadem sağlık grubunun da olduğu görüldü. Ancak Acıbadem, Süper Lig ve TFF 1'de birçok takıma sağlık sponsorluğu yapıyor. Futbolseverlerin tepki gösterdiği bir diğer konu ise, son yılları zararla kapatan Çaykur'un Rizespor'a isim sponsoru olması. 

Rizespor'un sponsorları arasında Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding'in, Türk Hava Yolları'nın ve İstanbul Havalimanı'nın olmasıda dikkat çekti.

İşte Rizespor'un sponsorlar listesi;

tff nihat özdemir rizespor limak sponsor süper lig futbol spor