Temel Karamollaoğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adayı' çıkışı

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yeni açıklama geldi. Karamollaoğlu 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de benim kanaatim, mutlaka biz bir araya gelerek, herkesin ittifak edeceği bir kişiyi aday göstermemiz gerekir' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 25. Akdeniz Toplantıs'na katıldı. Karamollaoğlu, toplantıda Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda konuştu.

Gündem maddelerinin mevcut sistemi değiştirerek, eskiye dönmek olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Henüz üçüncü toplantımızı yapmadık, pazar günü bir araya geleceğiz. Bu birliktelik devam edecek” dedi.

Önümüzdeki seçimin en stratejik seçim olduğunu ve Cumhuriyet tarihinin bundan daha önemli bir seçimi olmadığı kanaatini taşıdığını söyleyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye’nin düze çıkmasının ilk şartı, önümüzdeki seçimlerde Millet İttifakı’nın mutlaka Meclis çoğunluğunu alması, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de benim kanaatim, mutlaka bir araya gelerek, herkesin ittifak edeceği bir kişiyi aday göstermemiz gerekir.

Tek aday olduğu takdirde seçimlerde netice alma ihtimali artar. Yüzde 100 diyemeyiz fakat kesinlikle artar ve bunun neticesinde de biz hemen gerekli değişiklikleri yapabilmek için kolları sıvarız."

temel karamollaoğlu saadet partisi adaylık seçim cumhurbaşkanı millet ittifakı ittifak