Temel Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat tepkisi

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, liderler zirvesi için 28 Şubat tarihinin seçilmesine yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "28 Şubat'ı olumlayacak, bu mesajı verecek, hatta bunu ima edecek olanlara biz haddini bildirmesini biliriz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Karamollaoğlu, 6 muhalefet partisi genel başkanının bir araya gelmesi hakkında konuştu.

6 siyasi parti genel başkanı olarak bir araya geldikleri o masanın, adeta umudun ve çözümün adresi olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, "Ne yazık ki birileri ülkemizin rahat bir nefes almasını ve toplumsal kutuplaşmanın son bulmasını istemiyor. Fakat isteseler de istemeseler de bu tarihi buluşma öncesinde ve sonrasında akla hayale gelmedik iftiralar, senaryolar üretseler de bu kervan yoluna devam edecektir Allah'ın izniyle" ifadesini kullandı.

"780 BİN KİLOMETREKARE"
Karamollaoğlu, birtakım çevrelerin masada oturma düzeni, tarih, yer ve saat üzerinden tezvirat üretmeye başladığını; masada sadece 6 genel başkanın değil 84 milyon vatandaşın bulunduğunu söyledi.

Karamollaoğlu, “Asgari ücretlilerimiz, çiftçimiz, esnafımız, memurlarımız, işçiler, emekliler ve yoksulluk sınırının altında bir yaşama mahkum edilen milyonlarca insanımızla birlikte oturduk. Tarih üzerinden kıyamet koparanlara buradan seslemek istiyorum. Milli görüş hareketimizin son ve tek temsilcisi Saadet Partisi’nin olduğu masada, 28 Şubat’ı olumlayacak, bu mesajı verecek hatta bunu ima edecek olanlara biz haddini bildirmesini biliriz. Böyle şeyi akla bile getirmek hayal ve imkan dışıdır. Kaldı ki sadece biz değil; o masada 28 Şubat’ın gerçek mağdurları var. Geçmişe ait birlik ve beraberliğimizi sağlayacak birçok tarih verebiliriz. Ama şunu ifade edeyim ki; o masanın genişliği 780 bin kilometrekaredir. ‘Bu masayı kim kurdu, ayağı nerede, ayakları nereye basıyor’ diye algı üretmek isteyenlere de sesleniyorum. O masanın ayağı Kocaeli’nin Tunceli’nin, Sivas’ın, Konya’nın, Ankara’nın bereketli topraklarına sapa sağlam basmaktadır” dedi.

kemal kılıçdaroğlu 28 şubat muhalefet tarih 6 parti saadet