"Telefonlarım dünden beri susmuyor"

TAKİP ET

Samsun'da Ekonomik Destek Paketi'ne başvuruda bulunan süper lüks Ferrari sahibinin kim olduğu hala öğrenilemedi.

Samsun’daki iki Ferrari’den birinin sahibi olduğu bilinen Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik,  yardıma muhtaç Ferrari sahibinin kendisi olmadığını ifade etti.

SAMSUN’DA 2 TANE VAR
Samsunhaber’den Cansu Kırcalı’nın haberine göre, Ekonomik Destek Paketi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan Bin TL’lik yardımı almak için Samsun’da başvuru yapan Ferrari sahibinin kimliği araştırılıyor. Devletten yardım talep eden 1.5 milyonluk Ferrari sahibinin kim olduğu merak edilirken, söz konusu araçtan Samsun’da üç adet bulunduğu, bu araçlardan sadece ikisinin 55 plakalı olduğu öğrenildi.  



“TALEPTE BULUNMADIK”
Samsun plakalı Ferrarilerden birinin sahibinin Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik olduğu öğrenildi. İşadamı Çelik, aynı araçtan kendisinde de bulunduğunu doğruladı. Ancak görüntülerdeki Ferrari’nin f430 model olduğunu, kendisinin ise Ferrari f458 İtaly modeline sahibi olduğunu belirtti ve devletten böyle bir yardım talebinde bulunmadığını ifade etti. 

“TELEFONLAR SUSMUYOR”
Samsun’da bir Ferrari sahibinin ekonomik Destek Paketinden Bin TL yardım talebinde bulunduğu yolundaki haberlerin duyulmasının ardından defalarca arandığını belirten Çelik, “Telefonlara cevap vermekten yoruldum. Çok şükür bizim böyle bir talebimiz yok. Bu olayın Samsun'da yaşanmasından da büyük üzüntü duydum. Şehrimizin isminin böyle konularla gündeme gelmesi hiç hoş değil” dedi. 

“YARDIM ETMEYE HAZIRIZ”
Bu tür medyatik konulara şüpheyle baktıklarını da kaydeden İşadamı Çelik, şunları söyledi: “Dünyanın bin bir türlü hali var. Belki de bu vatandaşımız gerçekten ihtiyaç sahibidir. Biz de kurum olarak çeşitli yerlere yardımlar yapıyoruz. Bu yardımları da gizli yapmaya özen gösteriyoruz. Eğer yanlış anlaşılmazsa, yardıma ihtiyacı olan bu kişi gerçekten ihtiyaç sahibi ise biz de kurum olarak kendisine yardım etmeye hazırız."

 

ferrarili muhtaç ekonomik destek paketi yardım başvurusu bin tl yardım ferrari