Tek tek ortaya çıktılar: İşte kadın haklarının arkasına saklanan terör örgütü PKK'yı destekleyen oluşumlar

TAKİP ET

Fırat Çakıroğlu'nun şehit edilmesine yol açan "Kampüs Cadıları" isimli oluşumun Batuhan Çolak'ı hedef göstermesinin ardından birçok yapılanmadan "Kampüs Cadıları"na destek geldi. Söz konusu yapılanmaların ise terör örgütü PKK'yı desteklediği paylaşımlar ortaya çıktı. İşte "Kadın hakları, feminizm" maskesi takan yapılanmaların gerçek yüzü...

Türkiye'de "Kadın hakları ve feminizm" kılıfıyla terör örgütü PKK tetikçiliği yapan oluşumlar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit ediliş tarihinde yine ortaya çıktı.

Çakıroğlu'nun şehit edildiği sürece ilişkin bir köşe yazısı kaleme alan Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef gösteren "Kampüs Cadıları" isimli oluşuma terör örgütü PKK'yı destekleyen paylaşımları bulunan yapılanmalar destek verdi.

İşte "Kadın hakları ve feminizm" maskesi altında kadın haklarını suistimal eden ve terör örgütü PKK'ya yönelik paylaşımları ortaya çıkan oluşumlar...

1- ÜNİVERSİTELİ FEMİNİST KOLEKTİF
Kadın haklarını savunduğunu ve feminist olduğunu iddia eden "Üniversiteli Feminist Kolektif" isimli oluşum, Kampüs Cadıları'na destek vererek Batuhan Çolak'ı hedef göstermişti. Söz konusu oluşumun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşım ise dikkat çekiyor.

Sosyal medya hesabından paylaşılan ve "Yaşasın 8 Mart yaşasın kadın dayanışması" ifadelerinin kullanıldığı fotoğrafta bebek katili, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın görüntüsü yer alıyor.



Yine Üniversiteli Feminist Kolektif'in paylaşımları arasında terör örgütü üyeliği suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası alan ve DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu Kamile Kayır’la aynı bölmede yakalanan Ebru Timtik'i andığı mesaj yer alıyor.


2- ANKARA KADIN PLATFORMU
Batuhan Çolak'ı hedef gösteren oluşumlardan bir diğeri ise "Ankara Kadın Platformu" idi. Söz konusu oluşumun sosyal medya paylaşımları ise oldukça çarpıcı.

Ankara Kadın Platformu isimli yapılanma, Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünü hedef alarak "Kürdistan" ifadesini kullanıyor. Ayrıca aynı paylaşımda Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları için "Savaş" ifadesine yer veriliyor.

Ankara Kadın Platformu'nun Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen terör örgütü PKK'nin sözde yöneticilerinden Sakine Cansız'ı andığı ve gösteri düzenlediği ortaya çıktı.

Başkent Ankara'da 2013 yılında “Bu katliamı unutmayacağız, barış sürecinden vazgeçmeyeceğiz” yazılı pankart açarak yürüyüş düzenlediğiği görülüyor.


3- KADINLARIN KURTULUŞU
Kadın Kurtuluşu isimli yapılanma Çolak'ı hedef alanlar arasındaydı. "Kadın Kurtuluşu" oluşumunun yine diğer oluşumlar gibi terör örgütü PKK'yı destekleyen paylaşımları bulunuyor.

Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kadın Kurtuluşu, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Sakine Cansız ile birlikte Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'i andı.



Kadın Kurtuluşu, bir başka paylaşımında ise Diyarbakır Sur'daki terör operasyonları sırasında evini PKK'lı teröristlere revir olarak kullandırdığı ve yardım ettiği gerekçesiyle 10 yıl hapis cezası alan HDP'li Remziye Tosun'a destek veriyor. Ayrıca Remziye Tosun, Trabzon'da 11 Ağustos 2017'de Eren Bülbül'ü şehit eden PKK'lı teröristin cenazesine katılmıştı.


4- ÖZGÜRLÜKÇÜ GENÇLİK
Terör örgütü destekçisi bir diğer yapılanma ise Özgürlükçü Gençlik. Batuhan Çolak'ı hedef gösteren yapılanmanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise skandalı gözler önüne seriyor.

Özgürlükçü Gençlik'in terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye katılan ve Kobani'de ölen Boğaziçi sosyoloji mezunu Suphi Nejat Ağırnaslı'yı andığı görüldü.


Özgürlükçü Gençlik denilen yapılanmanın başka paylaşımlarında ise Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı ayaklanan, İngiliz işbirlikçisi ve Tunceli İsyanı'nın elebaşı Seyit Rıza'yı andığı ortaya çıktı.


Ayrıca diğer oluşumlar gibi Özgürlükçü Gençlik'in de PKK'lı Sakine Cansız için anma paylaşımı yaptığı görüldü.


5- HALKEVCİ KADINLAR
Batuhan Çolak'ı hedef alan ve Kampüs Cadıları denilen oluşuma destek veren bir diğer yapılanma "Halkevci Kadınlar" idi. Söz konusu oluşumun, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar düzenldiği 2015 yılındaki paylaşımı dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünü hiçe sayarak "Kürt illeri" ifadesini kullanılan paylaşımda terör operasyonları "Savaş" olarak nitelendiriliyor.



6- ÖZGÜR GENÇ KADIN (ÖGK)
Özgür Genç Kadın isimli yapılanma ise öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile kamplarda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel'e destek verdiği görüldü.


Aynı oluşumun bir başka gönderisinde ise "Terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl 9 ay, "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan ise 5 yıl 3 ay olmak üzere toplamda 15 yıl hapis cezası alan Sebahat Tuncel'in açıklamasına yer vererek PKK'lı terörist Sakine Cansız'a destek verdiği görüldü.

7- KAMPÜS CADILARI
"Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit edilmesinden aylar önce hedef göstermişti. "Kampüs Cadıları", Çakıroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pankartları kampüsün her yerine asmıştı.


"Kadın hakları ve feminizm" maskesinin altına gizlenerek terör örgütü PKK destekçisi "Kampüs Cadıları", PKK'nın ölü mensuplarının ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın anıldığı etkinliğe katılmıştı.

"Kampüs Cadıları", terör örgütü PKK'nın sözde üst yönetiminden Sakine Cansız'ı ve PKK'nın Suriye koluna mensup Arin Mirkan'ı anmıştı.



TERÖR DESTEKÇİSİ OLUŞUMLARA DESTEK VEREN MEDYA
Kampüs Cadıları'nın Batuhan Çolak'ı hedef göstermesine bazı medya kuruluşlarından destek geldi. 

Yurtdışından fonlanan ve Türkiye sınırındaki kaçak geçiş görüntülerini yalanlamaya çalışmasıyla bilinen 'GazeteDuvar' Kampüs Cadıları'na destek verdi.



BirGün gazetesi ise Batuhan Çolak'ın hedef gösterilmesine karşı çıkan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte Çolak'ın fotoğrafını paylaştı. BirGün, Kampüs Cadıları'na destek çıkarak Lütfü Türkkan ve Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi.

pkk terör örgütü kampüs cadıları kadın hakları feminizm fırat çakıroğlu batuhan çolak terör destek oluşum yapılanma